elidek
Το ερευνητικό έργο υποστηρίχτηκε από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.) στο πλαίσιο της Δράσης «2η Προκήρυξη ερευνητικών έργων ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την ενίσχυση των μελών ΔΕΠ και Ερευνητών/τριών» (Αριθμός Έργου: 3607)

3ος Γαστρονομικός Περίπατος

Ο 3ος γαστρονομικός περίπατος στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης είναι μια μοναδική γευστική περιήγηση που διοργανώνεται με στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με την απώλεια και τη σπατάλη τροφής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 21:00, και περιλαμβάνει στάσεις σε τοπικά εστιατόρια και εγχειρήματα που προάγουν τη βιωσιμότητα και την κυκλική διαχείριση τροφίμων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν γαστρονομικούς θησαυρούς μέσα από συνταγές που αξιοποιούν τα περισσεύματα από μαγειρέματα. Οι διοργανωτές επιδιώκουν να προωθήσουν την καλή διαχείριση των τροφίμων και την υπεύθυνη κατανάλωση, ενθαρρύνοντας τους συμμετέχοντες να υιοθετήσουν βιώσιμες συνήθειες στην καθημερινότητά τους. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν σε αυτήν την ενδιαφέρουσα και εκπαιδευτική εμπειρία.
Πηγή:
Εξωτερικός σύνδεσμος
Εκδήλωση:
3ος Γαστρονομικός Περίπατος
Μέσο:
ert news
Ημ/νία:
02-11-2023
Κοινό:
Γενικό κοινό, λάτρεις της γαστρονομίας, περιβαλλοντικοί ακτιβιστές
Πόλη:
Θεσσαλονίκη
Χώρος:
Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης
Κατηγορίες:
Μέθοδοι:
Θεματολογία: