elidek
Το ερευνητικό έργο υποστηρίχτηκε από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.) στο πλαίσιο της Δράσης «2η Προκήρυξη ερευνητικών έργων ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την ενίσχυση των μελών ΔΕΠ και Ερευνητών/τριών» (Αριθμός Έργου: 3607)

Ετήσιο Συμπόσιο 30 Χρόνια Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας

Η Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της με ένα εντυπωσιακό Ετήσιο Συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαρτίου στο The Met Hotel στη Θεσσαλονίκη. Το συμπόσιο αυτό αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τους επαγγελματίες του κλάδου να συγκεντρωθούν, να ανταλλάξουν ιδέες και να γιορτάσουν την πλούσια κληρονομιά της ελληνικής γαστρονομίας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γευτούν πιάτα της Μακεδονικής Κουζίνας, που αναδείκνυαν την τοπική παράδοση και την καινοτομία. Η εκδήλωση περιλάμβανε ομιλίες από διακεκριμένους σεφ και επαγγελματίες του χώρου, καθώς και παρουσιάσεις που εστίαζαν στις τελευταίες τάσεις της γαστρονομίας. Το Ετήσιο Συμπόσιο δεν ήταν μόνο μια γιορτή, αλλά και μια πλατφόρμα για την προώθηση της ελληνικής κουζίνας σε διεθνές επίπεδο, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας και της αλληλεγγύης μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου.
Πηγή:
Εξωτερικός σύνδεσμος
Εκδήλωση:
Ετήσιο Συμπόσιο 30 Χρόνια Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας
Μέσο:
Αρχική - Culinary Professionals Greece
Ημ/νία:
26-03-2024
Κοινό:
Επαγγελματίες του κλάδου της γαστρονομίας, σεφ, φοιτητές μαγειρικής, γαστρονομικοί δημοσιογράφοι
Πόλη:
Θεσσαλονίκη
Χώρος:
The Met Hotel
Κατηγορίες:
Μέθοδοι:
Θεματολογία: