Pop-Up Γαστρονομική Εμπειρία στο Cloud Bar
Το Onoma Hotel υποδέχεται τον ταλαντούχο Chef Δημήτρη Κατριβέση στο Cloud Bar, στο rooftop του ξενοδοχείου, προσφέροντας ένα συναρπαστικό fusion ταξίδι γεύσεων στην ιδιαίτερη κουζίνα Nikkei. Το μενού περιλαμβάνει μοναδικές συνταγές όπως Ceviche, Tiraditos και Koji Aged Picania, ενώ η λίστα με περουβιανά cocktail έχει στηθεί με προσοχή από τον Head Mixologist του ξενοδοχείου. Μια μοναδική εμπειρία γαστρονομίας με θέα 360 μοιρών σε όλη την πόλη και το λιμάνι.
- Πηγή:
- Εξωτερικός σύνδεσμος
- Εκδήλωση:
- Pop-Up Γαστρονομική Εμπειρία στο Cloud Bar
- Μέσο:
- Cityportal
- Ημ/νία:
- 17-03-2024
- Κοινό:
- Λάτρεις της γαστρονομίας και της mixology
- Πόλη:
- Θεσσαλονίκη
- Χώρος:
- Cloud Bar, Onoma Hotel
- Κατηγορίες:
- Μέθοδοι:
- Θεματολογία: