elidek
Το ερευνητικό έργο υποστηρίχτηκε από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.) στο πλαίσιο της Δράσης «2η Προκήρυξη ερευνητικών έργων ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την ενίσχυση των μελών ΔΕΠ και Ερευνητών/τριών» (Αριθμός Έργου: 3607)

9ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης

Ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 26 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου. Συμμετέχουν 450 συμμετοχές από 27 χώρες, με 25 διεθνείς κριτές να αποφασίζουν για τους καλύτερους. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν τον chef of the year, το school of the year κ.α. Υπάρχει καινοτομία με τη δημιουργία τριών ολυμπιακών τραπεζιών-μπουφέ, όπου τρεις εθνικές ομάδες παρουσιάζουν τις τεχνικές μαγειρικής τους. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει απονομές βραβείων καθημερινά, με αποκορύφωμα την αξιολόγηση του black box το Σαββατοκύριακο.

Σχετικά δημοσιεύματα:

9ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης - cityportal.gr

Σχετικά ονόματα:


Χάρτης:

Αντίκτυπος
12
Αριθμός Συντελεστών:
0
Αριθμός Δημοσιεύσεων:
1
Εκτίμηση Απήχησης Ιστού:
13
Εκτίμηση Απήχησης ΜΚΔ:
0
Εκτίμηση Δημοφιλίας Κατηγοριών:
0
Εκτίμηση Δημοφιλίας Μεθόδων:
0
Εκτίμηση Δημοφιλίας Θεματολογίας:
0
Εκτίμηση Μεγέθους Παραγωγής:
63
Εκτίμηση Μεγέθους Κοινού:
29
Ημ/νία:
26-02-2024
Κοινό:
Επαγγελματίες και λάτρεις της μαγειρικής
Πόλη:
Θεσσαλονίκη
Χώρος:
Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Κατηγορίες: