elidek
Το ερευνητικό έργο υποστηρίχτηκε από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.) στο πλαίσιο της Δράσης «2η Προκήρυξη ερευνητικών έργων ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την ενίσχυση των μελών ΔΕΠ και Ερευνητών/τριών» (Αριθμός Έργου: 3607)

Γευστική εμπειρία στο Fatto a Mano

Το Fatto a Mano στην Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη προσφέρει παγωτό 100% φυσικό, χωρίς πρόσθετα, με φρέσκα φρούτα εποχής και προϊόντα από την ελληνική γη. Ο χώρος είναι λιτός και minimal, ιδανικός για τους μήνες του καλοκαιριού. Οι γεύσεις περιλαμβάνουν προϊόντα από την Κρήτη και Valrhona σοκολάτα. Τα παγωτά παρασκευάζονται από φρέσκα και πιστοποιημένα υλικά, καθιστώντας τις γεύσεις μοναδικές. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις γεύσεις είτε με take away είτε καθίσοντας στον χώρο. Το Fatto a Mano προσφέρει επίσης γλυκά όπως black mamba, biskelia, profiterole, banoffee, cheesecake, tiramisu και τάρτες, παρασκευασμένα με τα πιο αγνά υλικά.

Σχετικά δημοσιεύματα:

Γευστική εμπειρία στο Fatto a Mano - cityportal.gr

Σχετικά ονόματα:


Χάρτης:

Αντίκτυπος
8
Αριθμός Συντελεστών:
0
Αριθμός Δημοσιεύσεων:
1
Εκτίμηση Απήχησης Ιστού:
13
Εκτίμηση Απήχησης ΜΚΔ:
0
Εκτίμηση Δημοφιλίας Κατηγοριών:
1
Εκτίμηση Δημοφιλίας Μεθόδων:
0
Εκτίμηση Δημοφιλίας Θεματολογίας:
0
Εκτίμηση Μεγέθους Παραγωγής:
25
Εκτίμηση Μεγέθους Κοινού:
29
Ημ/νία:
01-04-2022
Κοινό:
Λάτρεις του παγωτού και της γαστρονομίας
Πόλη:
Θεσσαλονίκη
Χώρος:
Fatto a Mano
Ελάχιστη τιμή εισόδου:
3.5 €
Κατηγορίες:
Θεματολογία: