elidek
Το ερευνητικό έργο υποστηρίχτηκε από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.) στο πλαίσιο της Δράσης «2η Προκήρυξη ερευνητικών έργων ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την ενίσχυση των μελών ΔΕΠ και Ερευνητών/τριών» (Αριθμός Έργου: 3607)

Αφιέρωμα Στην Επτανησιακή Γαστρονομία

Το «Αφιέρωμα στην Επτανησιακή Γαστρονομία» είναι μια εκδήλωση που διοργανώνεται από την Ένωση Επτανησίων Ελλάδας, με σκοπό την ανάδειξη του γαστρονομικού τουρισμού των νησιών του Ιονίου Πελάγους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, συγκεκριμένα στο αμφιθέατρο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ στην Αργυρούπολη, την Κυριακή 12 Μαρτίου, στις 17:30. Στο αφιέρωμα θα παρουσιαστούν παραδοσιακά πιάτα της Επτανησιακής κουζίνας, καθώς και τοπικές στολές και χοροί από τα νησιά του Ιονίου, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μια μοναδική εμπειρία πολιτισμού και γαστρονομίας. Υπεύθυνος για τη διοργάνωση είναι ο Ζακυνθινός σεφ Κώστας Μουζάκης, ο οποίος θα επιμεληθεί τα πιάτα και θα μοιραστεί τις γνώσεις του για την Επτανησιακή κουζίνα. Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των λάτρεις της γαστρονομίας και του πολιτισμού, προσφέροντας μια γεύση από την πλούσια παράδοση των Επτανήσων.

Σχετικά δημοσιεύματα:

Αφιέρωμα Στην Επτανησιακή Γαστρονομία - ertnews.gr

Σχετικά ονόματα:


Χάρτης:

Ημ/νία:
12-03-2017
Κοινό:
Λάτρεις της γαστρονομίας και του πολιτισμού
Πόλη:
Αθήνα
Χώρος:
Αμφιθέατρο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
Κατηγορίες:
Μέθοδοι:
Θεματολογία: